• Picture Pack is een beeldbank

  Een beeldbank, ontworpen met het oog op grotere collecties en professionele gebruikers. Picture Pack is volledig webbased en vereist dan ook geen installatie van software bij de beheerders of eindgebruikers. Met alleen een webbrowser kunnen alle taken worden uitgevoerd.

 • Modulair en flexibel

  Picture Pack moet optimaal aansluiten op een organisatie, collectie en manier van werken - niet andersom. Daarom kan de applicatie middels een groot aantal modules worden aangepast. Ook zijn er talloze instellingen waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat de meest-uiteenlopende wensen goed beantwoord worden.

 • Ook voor relatief kleine collecties

  Laat je niet afschrikken door de namen van de grote fotobureaus die Picture Pack gebruiken, de meeste klanten van ons hebben relatief kleine collecties. Uiteenlopend van enkele honderd tot een paar duizend beelden.

 • Website, standaard of volledig op maat

  Eindgebruikers zoals klanten, collega's, andere bedrijven, etc, gebruiken de website om beelden te vinden, te downloaden of aan te vragen. De website kan volledig op maat gemaakt worden. Zowel wat ontwerp als functionaliteit betreft. Maar we hebben ook standaard-websites die ingezet kunnen worden.

 • En commercieel inzetbaar

  Een van de sterke punten van Picture Pack is dat het in zijn meest-uitgebreide vorm moeiteloos het beheer van een commerciële collectie toelaat. Dat is niet voor niets zo: het is in de wereld van de fotobureau's waar de wortels van Picture Pack liggen.

 • We hebben de ervaring, de kennis en de middelen.

  Gestart in 1996, nu met meer dan dertig miljoen beelden, honderden miljoenen trefwoordkoppelingen, duizenden eindgebruikers, honderdduizenden downloads en tevreden beheerders bij uiteenlopende klanten.